SILVIA SOLANA. consultoria nutricional

Dietista – Nutricionista COL. CAT-0440. @ingredients.vida.sana – Instragram @OreganoNutricio – Twitter

MAGDALENES DE CARABASSA

Els sabors de la temporada cobren vida en aquest rebombori estacional. Aquests muffins deliciosos estan plens d’ingredients reals i de temporada. Una indulgencia al plaer de la repostería casolana, puntualment!

Ingredients
¼
tassa de farina de coco
1
Cullerada de canyella
1 i ½
Cullerada de triturat de llavors de carabassa
1
Cullerada de bicarbonat sòdic
½
Cullerada de sal
¾
Tassa d’oli de coco
½
Tassa de mel
2
Ous a temperatura ambient
¾
Tassa de carbassa precuita al microones
1
Cullerada de xips de xocolata negra
1
Cullerada de aroma de vainilla, al gust i opcional
Instruccions
1.    Preescalfeu el forn a 350 graus i alineeu-lo amb llaunes de muffin amb revestiments.

2.    En un bol gran, combineu farina d’ametlles, farina de coco, bicarbonat de sodi, canyella, espècies de carabassa i sal. Revuelva i trenqueu els grans grups.

3.    Afegiu la carbassa, els ous, el xarop d’auró, l’oli de coco i la vainilla a la barreja. Remeneu bé fins que estigui completament barrejat.

4.    Doblegueu els encenalls de xocolata, si ho desitja.

5.    Molla de ceba en estany de muffin. Deixeu al voltant de 1/4 d’espai buit a la part superior perquè la barreja no es desbordi al forn.

6.    Torneu a coure durant 20-23 minuts fins que un pal de dents inserit al centre surt net.

7.    Menjar  immediatament o emmagatzemar al refrigerador com a màxim setmana

Comments are closed.

css.php